Tipy pro efektivní práci s Pageride

Hledáte modul nebo konkrétní funkci? Stačí rovnou napsat její název.

pomocnik

Našli jste na stránce chybu a chcete ji rychle opravit? Aktivujte si tužku pro rychlou úpravu modulů. Na stránce v levém horním rohu klikněte u tlačítka "zpět do Administrace" na ikonku šipky tak, aby směřovala nahoru.

Na stránce se u každého modulu v pravé horní části zobrazí ikonka tužky, která Vás zavede přímo do editace daného modulu v administraci.

Kontaktní formulář – V případě jakékoliv nejasnosti či dotazu nás neváhejte kontaktovatTechnická podpora Vám je plně k dispozici.

kontaktni formular 2

Snadná práce se strukturou sekcí 

Jednoduchým přetažením myší můžete libovolně přemisťovat sekce a vytvářet podsekce s neomezenou možností zanoření. Stačí uchopit a jednoduše přesunout.

Potřebujete přejít do nastavení sekce? Nehledejte ikonku - použijte dvojklik! Stejné sofistikované mechanismy fungují napříč všemi moduly.

Rozdělení obsahu webu do sloupců

Potřebujete do obsahu vložit více modulů, ale zároveň chcete zachovat přehlednost? Použijte funkci levého a pravého sloupce (možnosti sloupců jsou závislé na zvolené šabloně).

Krom zpřehlednění lze sloupce také využít ke sdílení modulů napříč sekcemi. Jednoduše tak můžete kontakt, mapu, nebo aktuality zobrazovat v pravém sloupci ve všech sekcích.

Administrace stránky / OBSAH / Obsah sekcí / Přidat sloupec 

  • Komentáře jsou prázdné.